Busqueu en aquest bloc

Informació


El preu de les comandes varia segons el dibuix ja que hi han de més petits, més grans o amb menys i més dificultat.

Penseu que esteu adquirint una cosa que només tindreu vosaltres, amb el tema que més us apassiona.


Les samarretes poden ser de diferents colors. Amb les de màniga curta podeu escollir molts més colors i més vius, les de màniga llarga són colors envellits i hi ha menys per triar.

Les samarretes per nadons van de la talla 3M fins els dos anys, poden ser de maniga curta i maniga llarga, els colors són més aviat palits apropiats per aquesta edat.

Llavors per anar sobre segur el que acostumo a demanar es l´amplada en centimetres d´una samarreta que a vosaltres us vagi bé.

Els bodies poden ser de diferents colors.
Els bodys van en paquets de dues unitats.

Les calcetes van en paquets de tres unitats. Les calcetes només les pinto de color blanc, ja que no fan calcetes 97% cotó amb un altre color.
Les calcetes mes senzilletes, penseu que són capsetes de 3 uts. Les calcetes les podeu combinar amb la samarreta que hagueu triat de tal manera fareu un conjunt del dibuix que més us agradi.

Els pantalons son de color gris, blau marí i el verd marronós i són també de Cocuy, són uns pantalons prims del tipus de les samarretes.

Els moneders són totalment artesanals ja que estan confeccionat a mà. Les mides són de 10 cm d´ampla i 8 d´alt, tancat amb cremallera.
Aquestes mides són orientatives ja que ho fa un cosidora a mà.
Podeu demanar un moneder de les mides que volgueu amb el dibuix que vosaltres escolliu i/o personalitzat amb el vostre nom.

Les bossetes són totalment artesanals ja que estàn confeccionades a ma, les mides són de 20 cm d´ampla i 30 d´alt amb dues les nanses de 50 cms en total.
Aquestes mides són orientatives ja que ho fa un cosidora a mà.
Podeu demanar una bossseta de les mides que volgueu amb el dibuix que vosaltres escolliu i/o personalitzat amb el vostre nom.

Em podeu demanar algun dibuix que us agradi que ja hagi fet i vegeu en el blog o algun que a vosaltres us agradi.

Si voleu fer-me una comanda o preguntar-me qualsevol cosa no dubteu en enviar-me un correu electrònic a
 monQKbcn@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada