Busqueu en aquest bloc

Com fer-ho vosaltresMANS DEL MEU FILL I LA MEVA FILLA

Aquesta es una samarreta molt original que qualsevol pot fer. Una tarda ens hi vam posar a fer-la i així va quedar. A l' esquerra hi ha les mans del meu fill Jordi i a la dreta les de la meva filla Mireia. S´ho van passa molt bé sucant la mà a la pintura del plat.
A la part del darrera els vaig deixar que fessin el que volguessin ja amb el pinzell. El Jordi va dibuixar un meteorit, un volcà, crec recordar i la Mireia a la dreta anava fent, pintant aquí i allà.
Això ho podeu fer tots, les pintures costen poc més de 3 euros el pot petit. No cal que us compreu tots els colors, aquesta perquè es blanca però si voleu fer una samarreta maca agafeu alguna d´un color com blau i podeu pintar de groc, blanc o taronja que contrasten.


La samarreta millor si es de qualitat, perquè llavors la pintura es fixa bé, si la samarreta es prima doncs es cala, sempre heu de posar una cosa com paper de diari, a sota de la samarreta o a dins en aquest cas, perquè si no pot tacar l´altra banda de la samarreta.

I que siguin 100% cotó.
Això es CREATIVITAT pels nanos.

I sobretot després d´acabar deixeu-la secar bé i després l´heu de planxar força estona, pel darrera i pel davant posant un troç de roba entre la planxa i la samarreta. Si no la planxeu bé, la pintura marxa una mica si alguna vegada l´heu de rentar a 40º, si ho feu sempre a 30º millor així la pintura no perd color i si no heu planxat prou temps el dibuix no perdrà cap detall.

MANS DE LA MIREIA PER LA SAMARRETA DE LA MAMA


Aquesta samarreta m´encanta. El contrast del blanc amb el blau i les mans de la meva nena que ja te 2 anys.  Per a  mi es preciosa.
Com dic sempre, tot va sorgint, vaig animar una mica la composició primer escrivint "la meva filla Mireia" i despres dibuixant amb punts un camí on es descriuen cors.


 A la part de darrera vaig deixar a la Mireia fer de les seves, vaig retallar un cor en una cartolina, vaig deixar el cor buit al centre, el vaig posar a sobre de la samarreta i vaig deixar que suques el dit en la pintura i s´ho va passar prou bé, a ella li agrada més sucar el dit o la mà que pintar amb pinzell, es més senzill.

Ja dic ho podeu fer tots i sobretot posar un paper de diari a sota la samarreta perque no cali l´altre part i tindreu una samarreta de les mans dels vostres fills.

PAS A PAS

AQUI podeu adreçar-vos a una samarreta on es veu tot el procés per fer-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada