Busqueu en aquest bloc

Gogeta SSJ4 per David. Pas a pas. Samarreta blau marí maniga curta.



David 7 anys
Una de les samarretes que més m'agraden de les que he pintat al Jordi ara la he pintat per un company de la seva classe.


 Aquesta samarreta ja l´havia pintat pel Jordi l´any passat però li faig una entrada nova perque en aquesta es pot veure tota l'evolució o els proces amb la que la faig.


PAS A PAS

 El primer pas es dibuixar la imatge a la samarreta i que quedi ben encaixada, centrada.

Un cop dibuixades les traces que em guiaràn per pintar el dibuix començo a pintar, com que la samarreta es forca hi han parts on per exemple la cara i el cos que són de color clar els hi he de fer una primera capa de pintura blanca, d´altres parts com el cabell el començo a pintar directament amb vermell perque despres torno a pintar-lo, amb dues capes més.



Aquí ja començo a pintar el pantaló blanc, he de fer dues capes perque quedi blanc, en canvi si us fixeu el marró dels braços no els he de retocar més perque es un color molt opac i no es confon amb el blau de la samarreta.


Aquí veieu que els ulls ja els he pintat, normalment els ulls es l'ultim que pinto, es la part més delicada del dibuix i defineix el resultat final, encara que faci un bon dibuix però el ulls no surtin bé el dibuix deixa de "brillar". Però aquí els he fet abans perque era important teni´ls-he dibuixats per desprès donar una capa final de color al cabell, com jo dic pentinar el cabell, ja que realment quan pinto el cabell faig unes traces com si l´estigues pentinant.

Un cop dibuixat, pintat, creant sombrejats i acabant els detalls ve la part en que he de resaltar el dibuix, els dibuixos de Bola de Drac tots estan contornejat en negre així resalten totes les parts,



Un cop acabat, per resaltar faig aquestes ratlles que donen l'efecte de velocitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada