Busqueu en aquest bloc

El petit Princep i la guineu per Montse, Lídia, Mar, amiga Isabel i Andrea. Samarreta negra maniga llarga.

Montse 39 anys
Aquesta vegada volia pintar aquesta imatge que em va captivar moltíssim quan la vaig veure, on es veu l'estima entre el Petit Príncep i la guineu.


Si no l´heu lleguit aquí teniu una breu explicació de la seva història: (viquipèdia):
Sempre a la cerca d'amics, el Petit Príncep arriba a la Terra, però és encara la solitud i l'absurd de l'existència el que descobrirà: la seva trobada amb la serp que no parla més que per enigmes, la d'una flor «de tres pètals», l'eco de les muntanyes. Finalment, arriba a un jardí de roses. Llavors se n'adona que la seva flor no era única.
És aleshores que es troba la guineu que explica al Petit Príncep el que significa «domesticar». És gràcies a l'ensenyament de la guineu que el Petit Príncep descobreix el sentit profund de l'amistat:
  • «No es veu bé més que amb el cor; allò essencial és invisible per als ulls».
  • «Ets responsable per sempre d'allò que has domesticat».
  • «És el temps que has perdut per a la teva rosa, que fa la teva rosa tan important».
Més tard, el Petit Príncep troba de manera successiva un guardaagulles i un venedor abans de trobar l'aviador, amb qui hi restarà set dies. Aquest, guiat per la fragilitat i el candor del Petit Príncep, acaba descobrint un pou al desert: «El que embelleix el desert, diu el Petit Príncep, és que amaga un pou en alguna banda». Poc després, el Petit Príncep explica al narrador que ha arribat a la Terra fa prop d'un any: ha d'anar al seu planeta per ocupar-se de la seva flor de la que se'n sent d'ara endavant «responsable». En companyia de l'aviador, el Petit Príncep torna al lloc exacte on havia arribat: «Va caure dolçament com cau un arbre. Això ni tan sols no va fer soroll a causa de la sorra».
Amb detallets a les mànigues, la Rosa i la serp.

El Petit Príncep (en francèsLe Petit Prince) és l'obra més coneguda d'Antoine de Saint-Exupéry. Publicat el 1943 a Nova York, és un conte poètic i filosòfic sota l'aparença d'un conte per a nens.
La història narra la trobada entre un nen i un aviador, els diàlegs que tenen i com aquests fan replantejar la vida a l'adult. El llibre està il·lustrat amb dibuixos del mateix autor, que formen part de la narració i que són tant o més coneguts que el conte. Cada capítol relata una trobada del petit príncep que resta perplex pel que fa al comportament absurd de les «persones grans». Cadascuna d'aquestes trobades pot ser llegida com una al·legoria.
El llenguatge, senzill i desposseït, destinat a ser comprès pels nens, és en realitat per al narrador el vehicle privilegiat d'una concepció simbòlica de la vida. Les aquarel·les, que formen part del text participen d'aquesta puresa del llenguatge: nuesa i profunditat són les qualitats mestres de l'obra.
S'hi pot llegir una invitació de l'autor a trobar el nen en si mateix, ja que «totes les persones grans han estat al principi nens. (Però poques se'n recorden)».

Samarreta per Lídia
06/01/15



Aquesta samarreta ha viatjat amb els Reis de Sant Cugat del Vallés, ha sigut un regal molt pensat ja que a la Lídia pel poc que sé es una admiradora del Petit Princep.


El detall a les manigues amb la rosa i la serp que s´ha menjat un elefant.


I a l'esquena el seu nom.

Samarreta per Mar
10/04/15



Aquest dimarts la Mar em va enviar un correo on em preguntava si la samarreta que volia del Petit Princep la podia tenir-la el divendres ja que ella explicaria el conte i li feia gràcia dur-la, tot això va passar el dimarts, era una mica dificil però tal com li vaig dir no impossible.
Així que ens vam posar d´acord i tot va anar rodat, el dijous per la tarda ja la tenia a casa seva i com veieu al seu gat li va agradar molt també.

Samarreta per Mar del Rey
 Doncs aquesta és la samarreta que ha viatjat fins al Madrid, sobretot em va dir que volia el dibuix a la màniga amb la serp que s´havia menjat l´elefant.


Doncs aquí està ella.
Moltes gràcies Mar, per la foto i per tot!



Ah! I una cosa molt important que m´oblidava!!!
Mar té un blog i és escriptora, la podeu trobar EN MAR ABIERTO


Samarreta per amiga d'Isabel
26/05/2015


Amiga Isabel

De nou la samarreta del Petit Princep i la guineu viatja a Madrid, aquest cop l'Isabel volia fer-li un regal d'aniversari a la seva amiga.
Tal com em va dir : ¡ èxit absolut!, li va agradar molt.
Moltes gràcies de nou.



Samarreta per Andrea amiga d'Esther de Madrid
21/02/16



L'Esther té una amiga que celebra el seu aniversari i li ha volgut regalar una samarreta amb molt significat, ja que a l' Andrea li agrada molt el llibre del Petit Princep.
Per molts anys Andrea, espero que us hagi agradat molt com ha quedat,
Per molts anys!



4 comentaris:

  1. ETS UNA ARTISTA, FAS UNS DIBUIXOS IMPRESSIONANTS

    ResponElimina
  2. "L'alegria més bonica s'experimenta sempre com menys l'esperes".
    La meva vida va lligada al Petit Príncep, amb ell he pogut escalar els cims més alts i he estat feliç sentint l'escalf dels veritables amics, aquells qui mai et jutgen, t'escolten i t'acompanyen.
    Avui, llegir aquesta entrada al teu blog, esdevé un segon regal!
    I de sobte et trobes en el teu camí, roses que domestiques, i que ja formaran per sempre part del teu planeta. Amb elles riuràs, ploraràs, i evocaràs bells records.
    La nit de Reis, a Valls, vaig obrir un regal meravellós, únic, i irrepetible, que provenia de dues persones que em coneixen i em descobreixen sempre al costat del Petit Príncep. Amb ells tot és tendre i planer; amb ells la paraula amor cobra un significat autèntic.
    Només em resta agrair-los totes les estones que he ocupat el seu pensament i la generositat demostrada. I com sempre res és casual, la teva mà va fer possible aquest regal tan bonic.
    "La veritable alegria és alegrar-se amb l'altre"
    Gràcies Jordi i Mel, i també a tu Montse.
    Gràcies per aquest post on la paraula del Petit Príncep brolla dolçament.

    ResponElimina
  3. Que maco Lídia.
    Sempre que pinto un dibuix ho faig amb molt carinyo, i es que sempre intento fer les coses amb amor encara que siguin insignificants, això es reflecteix en el resultat.
    Amb tot això que em dius em sento molt cofoia en haver pogut fer que et demostresin l´estima que et tenen i haver pogut formar part d´alguna manera d´aquesta joia.
    Pel que puc veure ets una persona excepcional.
    Felicitats a tu i als qui t´envolten.

    ResponElimina