Busqueu en aquest bloc

Globus en forma de cor agafat per nens. Viatja a Pontós (Figueres)Un dia de final de setembre de l´any passat vaig rebre un mail de´n Josep on m´explicaba que la seva dóna feia anys i que volia que li fes una samarreta com la que li vaig fer a la SARA, doncs la Dolors era educadora i li va agradar molt la idea d'aquesta samarreta.Volia que fos quasi bé igual, els nens imaginaris, però sí que estiguessin units de les mans i que aquests agafessin un globus en forma de cor.
Ens vam posar d´acord amb la talla, concretar detalls i llavors li vaig preguntar també per quan la volia, era pel cap de 9 mesos, caram això em va sobtar, quina previsió, quines ganes de que l´aniversari siqui especial i sorti tot bé.Doncs ara que ja li deus haver regalat, desitjar-vos a tots dos moltes felicitats per tenir-vos l'un a l'altre i també felicitats pel teu aniversari Dolors, per mooooolts anys!!!
Petons....1 comentari:

  1. Moltes gràcies per aquesta meravellosa camiseta, a tothom li va encantar i en concert a la persona que anava destinada .

    Josep -Pontós 2015-

    ResponElimina