Busqueu en aquest bloc

Vacances als AlpsCom cada any allà on anem faig una samarreta de les vacances.
Aquest any anem amb moltissima il.lusió a veure muntanyes i paisatges maravellosos.
Anem als Alps, serà tota una aventura!!!Com veieu no hi ha un fos de paisatge en les samarretes perque sempre el canvio quan tornem de vacances, però aquest cop crec que es millor començar a posar el fons de les vacances en aquestes samarretes.
Bones vacances a tothom!!!

Aquí teniu l´enllaç de les altres vacances:
Vacances 2012

També us poso algunes fotos:


Això es la llac Leman, sembla un mar de tant gran que és.
Hi havia ple d´anec i pardalets, i cada matí venien a esmorçar amb nosaltres, s´apropaven i els hi donavem del nostres cereals.


A les ciutats hi havia ple de cignes i també pardalets i anec, però el que ens subtava eren els cignes amb la seva elegancia.


Això va ser al Jungfraujoch.
Hi ha tres muntanyes importants des d´Interlaken que es poden veure perfectament, i són Eiger, Mönch i Jungfrau, entre el Mónch i el jungfrau hi ha una estació que és la més alta d´Europa, ens va desenganyar molt veure que semblava allò Sant-Estació, a més de 3.500 metres alçada i la quantitat de gent, aquesta no és la muntanya que esperavem.


Unes galeries de gel amb figures ossos, pingüins, i un fred....


Aquest era el nostre camping, i parlaven castellà!!!


Jo i la Mireia, ella ha caminat com mai, es tota una muntanyera!


 Una nit de lluna plena veien els cims Eiger, Mönch i Jungfrau de resquitllada.


A la illa de Mainau ens va sorprendre l´aroma de les flors, totes les roses feien olor!!!! Va ser maravellos poder olorar infinitat de roses i diferents flors, IMPRESSIONANT!
I també vam veure un munt de papallones, precios!!!


I com no els Glaciars, allà ni han ple.


I aquesta és la muntanya més emblematica dels Alps, el Cerví o Matterhorn, impressionat bloc de pedra, encantats de poder gaudir d´aquesta muntanya.


I aquí em teniu a mi!! ;-)


ah! i vam veure ple de marmotes, quina gràcia, que grassonetes que són, maquissimes.


La meva campiona!!


I el meu tresor!!


Vam tenir la sort de veure i gaudir d´un munt de Flors de Neu, Edelweiss, són molt dificils de veure perque només sorten a més de 2.000 metres d´alçada, impressionant la quantitat de flors que vam veure.


I com no les nostres amigues les Blauetes, es com les vam batejar un any en unes vacances on una "blaueta" no deixava de posar-se sobre la meva mà, va estar ple d´estona, es més vam ser nosaltres que vam dir de marxar i continuar la ruta perque la papallona no hi havia manera que marxes. Desde llavors les anomenen així, son blaves quan obre les ales pero quan les tanquen son marronetes per passar desapercebudes.
Aquest any als Alps les papallones ens han acompanyat en moltes excursions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada