Busqueu en aquest bloc

KHALEESI (mare de dracs). Samarreta blanca tirants

Samarreta per Montse 38 anys


El meu marit sempre està al dia de les coses de l'actualitat pel que fa a coses d'informàtica, sèries i bé en general. Jo per contra estic una mica a la distància. Aquesta sèrie la va posar perquè volia llegir el llibre però com que es va assabentar que la pel · lícula rebia bones crítiques va decidir veure-la i jo poc a poc m'he anat enganxant.

Feia temps que no m'interessa tant una sèrie, confesso que segueixo pintant i veien la sèrie, cosa una mica difícil però quan puc centro la meva atenció en la sèrie, "Juego de Tronos". Doncs aquesta samarreta arriba degut a una de les seves protagonistes, una noia verge i albina que es casa amb un ésser en principi sense escrúpols, amb el temps es van coneixent i sorgeix un amor i un delit sorprenent, cadascú és la llum de l'altre. És clar que tot això es ficció però agrada de vegades imaginar aquesta passió.
Doncs Khalëësi és el nom de la noia, una noia que quan l'anem coneixent arriba a ser més forta que ningú es pensava, una tendresa que està combinada amb una força inigualable.


He posat el kanji de FORÇA a l´esquema.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada