Busqueu en aquest bloc

Pocoyo i els seus amics per Joan. Samarreta blanca maniga curta



Aquesta samarreta és per al nostre amic Joan, bé és l'amic dels meus nens, ahir va fer 3 anys.
Tenia clar que havia de ser una samarreta amb el Pocoyo, ell té un peluix de Pocoyo que sempre porta a tot arreu. Volia que portés gairebé tots els amics del Pocoyo.

Aquesta samarreta és la que estat més nombre de vegades he estat pintant, normalment les pinto amb dos o com a molt tres estones, però aquesta si faig memòria han estat 6 vegades. El motiu és perquè aquesta vegada l'he fet amb els meus fills, i clar és complicat, no sé com he pogut acabar sense tacar-la. I és que el volien veure, el volien tocar "mama ja està seca?, la puc tocar?" Crec que la composició ha quedat força bé.

Vull explicar una coseta que sé del Pocoyo que potser tots no ho sabeu i és com va néixer el Pocoyo. Doncs bé primer va sorgir pel nom i no per la imatge que és l'habitual.
És com una petita historieta: David Cantolla i la seva filla estaven acabant el dia acomiadant i resant, i estaven en el tram de: "Jesusito tu eres niño cómo yo y por eso te quiero tanto y te doy mi vendición". ... doncs bé la nena en comptes de dir "tu eres niño cómo yo" va dir "tu eres niño POCOYO" i al pare se li va encendre la llumeta i va pensar que aquest seria el nom del futur dibuix que crearia. Suposo que ja sabeu que són d'aquí, no són dibuixos estrangers.




Finalment ja tinc fet el logotip i la ubicació en la samarreta, que us en sembla???


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada